Gratis Star Wars i helgen
0

Gratis Star Wars i helgen

mar 14 Spill.no  

Utvikler Bioware åpner torsdag 15. mars dørene til Star Wars: The Old Republic for gratis spilling ut helgen.

Smaksprøve

I påvente av den mye omtalte oppdateringen 1.2, inviterer Electronic Arts og Bioware til en liten testrunde for de som ennå ikke har vært borti det fabelaktige nettrollespillet Star Wars: The Old Republic (SWTOR). Fra og med torsdag 15. mars kan du laste ned klienten til spillet via denne linken, og registrere deg for en helg med gratis spilling. 

Gratisdelen har imidlertid noen begrensninger. Maksnivået er satt til 15, og det er områder man ikke får besøkt. Det meste av chat er i tillegg sperret av, med unntak av privat og når man spiller i gruppe. Det samme gjelder all form for handel og brevutveksling. Nyopprettede kontoer blir ikke slettet etter at gratisperioden utløper, så det er mulig å skrive seg opp for abonnement og åpne opp hele spillet, om testingen skulle gi mersmak.

Les mer om testingen på den offisielle FAQ-siden.

Se trailer for Oppdatering 1.2

Star Wars: The Old Republic utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts for PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.