GTA V skal endelig vises frem
0

GTA V skal endelig vises frem

okt 12 Spill.no  

En Twitter-melding fra Andy McNamara avslører at spillbladet Game Informer kommer til å ha Grand Theft Auto V på desember-omslaget.

Nærmer seg lansering?

– I NYC, skal til å se på omslagsspillet for desember #GTAV, heter det i Twitter-meldingen.

Stopp pressen

McNamara er sjefredaktør for det amerikanske spillbladet Game Informer, som også var først ute med omslag for det forrige spillet i serien, Grand Theft Auto IV. At spillet er klart for visning til utvalgt presse, betyr at Rockstar begynner å føle seg klare til å lette på sløret, og kan være en indikasjon på at spillet nærmer seg lansering.

Samtidig har spillkjeden GameStop nettopp oppført 1. mars som en midlertidig lanseringsdato for spillet på sin britiske nettbutikk, en dato som plutselig ikke virker så usannsynlig. På dette tidspunktet tar vi selvsagt ingenting for god fiks, men vi begynner i det minste å skimte konturene av en lansering. Og det liker vi alltid.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar Games og utgis av 2K Games for et ukjent utvalg plattformer – vi regner med i hvert fall PC, Playstation 3 og Xbox 360. Ingen lanseringsdato er foreløpig annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.