H1Z1 vist fram i ny gameplay-trailer
0

H1Z1 vist fram i ny gameplay-trailer

apr 30 Spill.no  

Sony har sluppet en ny trailer for deres kommende overlevelsesspill H1Z1. Her vises gameplayet i spillet fram for første gang, og vi får et innblikk i hvordan zombie-slaktingen ser ut fra spillerens øyne. 

H1Z1 kan best beskrives som Sonys forsøk på et overlevelsesspill a la DayZ og Rust. Det blir et spill satt i en åpen verden ødelagt av viruset som har gitt spillet sitt navn, og sammen med andre skal du kjempe både mot infiserte og andre spillere for å holde deg helskinnet i live. Et sentralt, handelsbasert økonomisystem skal i tillegg integreres, og man skal ha muligheten til å lage egne gjenstander.

Traileren ser du nedenfor:

Lite er blitt sagt om når spillet skal lanseres og på hvilke plattformer det vil dukke opp. Siden Sony står bak spillet kan vi nok regne med at det ender på PS4, men at det også kommer til PC skal vi ikke se bort i fra.

Hva synes du om det vi får se i traileren? Si din mening i kommentarfeltet eller diskuter i spillets dedikerte forumtråd!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.