Hack alt med Marcus Holloway
0

Hack alt med Marcus Holloway

Til tross noen leaks i forkant av E3 var det kanskje for noen litt overaskende at Ubisoft har valgt å lage en oppfølger til Watch_Dogs, og droppe det som har vært årlige lanseringer av Assassin’s Creed siden 2009. Det første Watch_Dogs fikk en meget blandet mottagelse da det ble beskyldt for å ikke være det “next-gen” eventyret Ubisoft lovte det skulle være, og det ferdige resultatet virket som en ekstrem nedskalering av hva som ble vist frem.

Men Ubisoft har flere ganger vist hva slags magi de kan få til med sine oppfølgere, (Assassin’s Creed 2 og Fra Cry 3 blant noen) og nå vet vi hva vi begir oss ut på. Aiden Pierce er byttet ut med Marcus Holloway, og handlingen er satt til den solfylte og mer fargerike San Francisco. Se den spennende traileren her:

Watch_Dogs 2 slippes til PS4, Xbox One og Pc den 15. november i år.

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 24 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og platformere. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash, Metal Gear Solid, Kingdom Hearts og Rock Band.