Halo 4: De første bildene
0

Halo 4: De første bildene

jun 07 Spill.no  

Microsoft og 343 Industries kunne i går annonsere et helt nytt Halo-spill, og vi kan i dag presentere debut-traileren her på siden.

Det var nok ikke mange som ble skikkelig overrasket da Microsoft stolt kunne annonsere et nytt kapittel i Halo-serien, men man ble ikke akkurat skuffet heller. Halo 4 vil ifølge Microsoft bli den første delen av en ny Halo-trilogi. Mens utvikler Bungie har gått videre til en saftig kontrakt med utgiver Activision, har studioet 343 Indistries, som har jobbet med en rekke Halo-relaterte utgivelser siden det ble stiftet, fått den gjeve oppgaven.

I Halo 4 er Master Chief tilbake som spillbar figur, og handlingen starter en liten stund etter at Halo 3 sluttet. Sjekk traileren her:

Halo 4 utvikles av 343 Industries og utgis av Microsoft Game Studios for Xbox 360. Lansering er foreløpig satt til vinteren 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.