Halo Infinite utsatt til 2021 –  Microsoft bekrefter Xbox Series X lanseres i november
0

Halo Infinite utsatt til 2021 – Microsoft bekrefter Xbox Series X lanseres i november

aug 11 Anders Lønning  

Det som skulle bli det store trekkplasteret for den nye flaggskip konsollen til Microsoft er nå utsatt. Microsoft og 343 Industries annonserte i kveld at Halo Infinite er utsatt til 2021. I følge utvikleren skal utsettelsen være iverksatt for å kunne gi utviklerne tiden de trenger for å levere en «Halo opplevelse som oppnår det studioet ser for seg»

Studio sjef Chris Lee sier følgende

– Avgjørelsen med å flytte lanseringen er et resultat av flere faktorer som har bidratt til utfordringer under utviklingen, inkludert måten COVID har rammet oss hele året. Jeg vil anerkjenne alt det harde arbeidet teamet vårt hos 343 Industries så langt har lagt inn mens de hele tiden har vært fast bestemt på å levere et flott spill, og finne løsninger på utfordringene vi har hatt med utviklingen. Med det sagt, det vil ikke være helsemessig verken for vårt team eller suksessen til spillet om vi lanserer det i år.

– Vi vet at dette kommer til å skuffe mange av dere, vi er også skuffet. Lidenskapen og støtten vi har sett Halo fansen vise over årene har vært utrolig og inspirerende. Vi skulle så inderlig ønske at vi kunne spille spillet sammen med dere ved slutten av året. Den ekstra tiden vi nå tar oss vil la oss fullføre kritiske oppgaver som er nødvendig for å levere det mest ambisiøse Halo spillet noen gang, samtidig som det holder den kvaliteten vi vet dere forventer.

Men Microsoft vil likevel ikke at dere skal frykte. I en egen post forsikrer de om at det vil være plenty spill å spille på Xbox Series X samtidig som de annonserer at konsollen, ikke overraskende, vil bli lansert i november.  

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.