Han vant en Wii på Spill.no
0

Han vant en Wii på Spill.no

Nylig arrangerte vi i Spill.no en konkurranse hvor du kunne vinne en splitter ny Nintendo Wii spillkonsoll dersom du benyttet våre sosiale delingsknapper for å tipse andre om nyhetene på Spill.no (se etter Facebook-, Biip- og Nettby-knappene nederst i denne artikkelen).

Responsen var overveldende, og daglig har hundrevis av nye besøkende funnet Spill.no gjennom tips fra vennene sine på sosiale medier.

Nå er tiden kommet for å kåre vinneren, og vi trakk den heldige vinneren ved å se hvem som hadde fått flest venner til å besøke Spill.no.

Etter en grundig gjennomgang av tallene, ønsker vi derfor å gratulere 14-årige Sivaji fra Stryn med seieren. Vi takker samtidig alle de som ikke vant denne gangen for den fine innsatsen. Vi håper dere fortsetter å bruke de sosiale delingsknappene på nyheter dere liker, og selvfølgelig – at dere fortsetter å komme tilbake til Spill.no; hele Norges spillportal.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.