Håndholdt og blodig
0

Håndholdt og blodig

feb 03 Spill.no  

En trailer for det kommende Mortal Kombat viser spillbarhet og blodsprut på Playstation Vita-skjermen.

Blodsøl

Spill hvor det er mulig å sabotere for motstanderen er alltid morsomt. Og frustrerende. Alt etter hvilken side av rundjulingen man befinner seg. I det nyeste Mortal Kombat-spillet for Playstation Vita, får vi imidlertid en svært original måte å ødelegge for motstanderen på: Ved å utføre så mye brutal vold at skjermen deres blir tilsmurt med blod. Selvfølgelig.

Se trailer

Netherrealm lover at Vita-versjonen kommer til å inneholde alt som finnes i Playstation 3-utgaven, men med litt færre polygoner, for å sikre 60 bilder i sekundet. I tillegg har de selvfølgelig spedd på med spesialtilpasset innhold kun for Playstation Vita.

Mortal Kombat for Playstation Vita utvikles av Nethrerrealm Studios og utgis av Warner Bros Games. Spillet lanseres i løpet av første halvdel av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.