Har du savnet Larry Laffer?
0

Har du savnet Larry Laffer?

apr 04 Spill.no  

Utviklerstudio Replay Games har startet en Kickstarter-kampanje for å skaffe penger til å fornye det første Larry Laffer-spillet Leisure Suit Larry: In the Land of the Lounge Lizards, og har satt et mål på 500 000 dollar.

Grisehumor

På slutten av 80-tallet var frasen “Ken sent me” viden kjent, og alle visste at man må bruke kondom før man besøker prostituerte, spesielt de man finner på bakrom av skitne barer. Vi snakker selvsagt om spillet Leisure Suit Larry: In the Land of the Lounge Lizards som ved hjelp av pervers humor og kløktige gåter ledet vår klamme antihelt på jakt etter å miste jomfrudommen, noe som skulle vise seg å være vanskeligere enn antatt.

Spillseriens skaper, Al Lowe, mistet etter det syvende spillet rettighetene, og det finnes en rekke moderne oppfølgere som verken Lowe eller publikum har likt særlig godt. Nå har imidlertid Replay Games klart å snike til seg lisensen på Larry-navnet, og de har overtalt Al Lowe til å komme tilbake i salen. Målet er å lage nye versjoner Larry 1-7, og de begynner i god stil med det første.

Lyst til å hjelpe til?

For å realisere dette prosjektet, ser de for seg at de trenger rundt en halv million dollar, og de er allerede en fjerdedel på vei. Skulle de klare å få inn mer enn det, lover de å utvikle spillet for flere plattformer. Som vanlig øker verdien av innskuddet ditt om du gir mer, og fra å få en nedlastbar versjon av spillet for 15 dollar, får du for 50 000 dollar en helg i Las Vegas sammen med utviklerne, pluss at navnet ditt blir byttet ut med Ken i “Ken sent me”.

Hvis spillet blir vellykket, lover Replay å sette i gang med de resterende spillene fra Al Lowe-årene, og vurderer til og med å ta for seg Leisure Suit Larry 4: The Missing Floppies, et spill som aldri ble laget (Larry-serien hopper over nr 4).

Hvis du har lyst til å bidra til at tidenes mest perverse spillhelt kommer tilbake på markedet, kan du klikke deg inn HER og donere.

Leisure Suit Larry-serien er skapt av Al Lowe da han jobbet for Sierra, og var blant de første store pek-og-klikk-eventyrspillene (selv om man ikke brukte mus i de første spillene). Spillserien er inspirert Softporn Adventure, et tekstbasert eventyrspill av Chuck Benton fra 1981.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.