Har Humble Bundle reddet THQ?
0

Har Humble Bundle reddet THQ?

des 03 Spill.no  

Utgiver THQs storsatsing på spillnettstedet Humble Bundle har vist seg svært positivt, og kan i beste fall føre til at de dystre konkursutsiktene kan utsettes.

Ydmykt og innbringende

Hos Humble Bundle får man nå kjøpt en samlepakke med storspillene Darksiders, Metro 2033, Red Faction: Armageddon og Company of Heroes (pluss begge  tilleggspakkene) til en pris man bestemmer selv, og får med Saints Row: The Third om man betaler over gjennomsnittet, som for øyeblikket ligger på rundt 30 kroner.

Se video

Pakkelanseringen førte til over 11 millioner kroner i inntekter bare de første 16 timene i salg, og selskapet kunne dermed lettet se aksjeverdien øke med nesten 40% i lanseringsdøgnet, fra 1,07 dollar til 1,60 dollar. Foreløpig er 577 719 eksemplarer av pakken solgt, noe som har gitt selskapet en sårt tiltrengt inntekt på tre millioner dollar, eller omtrent 17 milloner norske kroner. Deler av beløpet vil gå til veldedighet.

Pakken vil være tilgjengelig for salg frem til omtrent kl 20:30 i kveld, så om du ikke har sikret deg den allerede, er det en god ide å sette i gang. Og du kan hjelpe en historierik utgiver fra konkursen i samme slengen. Karma!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.