Har spilt Civilization II i ti år
0

Har spilt Civilization II i ti år

jun 13 Spill.no  

Reddit-brukeren Lycerius trenger hjelp til å komme ut av en evig krig i en post-apokalyptisk marerittverden i sitt ti år lange Civilization II-spill.

Dystopisk fremtid

Det er år 3991, og 90% av menneskeheten har dødd etter en haug med atomkriger. Kun tre nasjoner består – vikingene, kelterne og amerikanerne – og disse har blitt viklet inn i en evighetskrig som har pågått i 1700 år. Dette er scenarioet Lycerius står foran etter å ha spilt det samme Civilization II-spillet i snart ti år. Nå har han hevendt seg til sine medbrukere på nettstedet Reddit for å komme seg ut av floken.

– Storbyer hører fortiden til. Rundt 90% av verdens befolkning (som nådde toppen for rundt 2000 år siden) har dødd, enten fra atomkrig eller sult etter at global oppvarming har gjort all jorden udyrkbar. Ingeniørene (arbeidere i slutten av spillet) er konstant opptatt med å bygge veier, så krigsstyrkene når fronten. Veier som blir ødelagt av fienden neste runde. Så det er ingen tid til å renske opp i sumpene eller rydde opp atomavfallet, forteller den fortvilte brukeren.

Demokratiet raknet

Samtidig sliter han med styreformen, og har ikke hatt demokrati på rundt 1000 år.

 – Jeg ønsket å holde på demokratiet, men jeg ble alltid nedstemt i Senatet når jeg ønsket å erklære krig før vikingene gjorde det. Det forsinket angrepet mitt, og kastet bort runden min. Og selvfølgelig brøt vikingene våpenhvilen hver bidige neste runde uansett, forteller han, og har nå vært en svært upopulær despot i rundt et årtusen.

Er du dreven i Civilization og tror du har en strategi for å få stakkars Lycerius ut av den tilsynelatende uendelige dystopien? Ta turen til Reddit og hjelp ham ut!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.