HD-versjon av «Resident Evil 4»?
0

HD-versjon av «Resident Evil 4»?

mar 23 Spill.no  

Nettsiden Andriasang har fått tilgang til innholdsfortegnelsen til neste nummer av det japanske spillbladet Famitsu, og har oppdaget at bladet har dedikert fire fulle sider til et uannonserte «Resident Evil»-spill. Spillets tittel er «Resident Evil Revival Selection HD Remastered Version».

Tilleggspakker 

Hva som skjuler seg bak tittelen er ikke klart ennå, men ryktene på internett vil ha det til at det er snakk om en samlepakke til Playstation 3 og Xbox 360 som inneholder de tidligere utgitte spillene «Resident Evil: Code Veronica» og «Resident Evil 4». Disse kom til i sin tid til Dreamcast, PlayStation 2, og GameCube, men denne gangen skal de være pusset opp med HD-grafikk.

Det er i så fall ikke første gang Capcom gjenutgir «Resident Evil»-spill med ny grafikk, det første spillet i serien ble for eksempel relansert på Gamecube i 2002 med helt ny grafikk, og senere også lansert i en egen DS-versjon.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.