Heavy Rain-sjef hater bruktspill
0

Heavy Rain-sjef hater bruktspill

sep 12 Spill.no  

Sjefen for Quantic Dreams, Guillaume de Fondaumiere, langer ut mot salg av bruktspill i et intervju med bransjenettstedet GamesIndustry.biz.

Milliontap

Guillaium de Fondaumiere hevder at finanskrisa har gjort kjøp av bruktspill mer populært, og dette er noe som rammer inntektene til spillprodusentene. De Fondaumiere mener bruktsalg er et av de største problemene i spillbransjen for tiden.

– Jeg kan bruke Heavy Rain som eksempel. Vi har til nå solgt to millioner eksemplarer av spillet, men basert på trophy-systemet vet vi at mer enn tre millioner spillere har kjøpt spillet og spilt det, hevder De Fondaumiere i intervjuet med GI.biz.

– Det betyr at en million spillere spiller spillet mitt uten å gi meg et øre. Etter mine beregninger har Quantic Dreams tapt mellom 5 og 10 millioner euro i royalties på grunn av bruktsalg.

Hva mener du, ødelegger bruktspill for spillbransjen? Eller er det en fin måte å spare noen kroner på? Diskuter i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.