Henges ut som WoW-spiller
0

Henges ut som WoW-spiller

okt 05 Spill.no  

Den amerikanske politikeren og senatorkandidaten Colleen Lachowicz henges ut for å spille World of Warcraft av politiske motstandere, melder Politico.

Rogue i senatet

Det er det republikanske partiet i Maine som står for svertekampanjen, som i hovedsak består av nettsiden Colleen’s World, hvor online-utsagn samles som et bevis på det de kaller et «bisart dobbeltliv». Disse består av en del politiske utsagn på bloggen hennes, men stort sett er det WoW-relaterte utsagn som står på menyen.

– Colleen Lachowicz er en demokratisk kandidat for senatet i Maine. I Colleens fantasiverden online, slipper hun unna med grove, ondskapsfulle og voldelige utsagn som de under her. Maine trenger en senator som lever i den virkelige verden, ikke i Colleens fantasiverden, heter det på toppen av siden, som videre ramser opp en rekke utsagn, blant annet:

– Jeg er en lvl 68 Orc Rogue-jente. Det betyr at jeg stikker ting…mye…Hvem skulle trodd at en fredselskende sosialarbeider og Demokrat ville sette pris på det?

– Jeg kan drepe ting uten å havne i fengsel. Det finnes dager da dette er mer nødvendig enn andre.

Årets lavmål

Demokratene har imidlertid svart på Republikanernes svertekampanje med følgende utsagn:

– Colleen spiller kanskje World of Warcraft, men det har vært mye mer skadelig for Maines befolkning at Tom Martin (nåværende republikansk senator, red. anm.) har spilt World of Hurt (nivå 90) med pensjonene deres, helsehjelp og tilgangen på offentlige skoler. Det er på tide at det republikanske partiet vokser opp og diskuterer ekte temaer, sa Ben Grant fra Demokratene, og la til at dette var årets lavmål.

Internett-ikon Chuck Norris, som er Republikaner på sin hals, anbefaler imidlertid varmt World of Warcraft. Men han bor ikke i Maine.

«Colleen may play ‘World of Warcraft’ online, but it has been far more harmful to Maine people that Tom Martin has been playing ‘Worlds of Hurt’ (at level 90) with their pensions, access to health care, and public schools,» Grant said. «It’s time GOP grew up and talked about the real issues.”
Read more: http://www.politico.com/news/stories/1012/82043.html#ixzz28PPu7GHk

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.