Her er Bungies nye spill
0

Her er Bungies nye spill

nov 28 Spill.no  

Tidligere Halo-studio Bungies nye spill skal hete Destiny, ifølge dokumenter avdekket av nettstedet IGN. Spillet er nå også bekreftet av Bungie.

Dyster fremtid

Det har vært mye mystikk rundt Bungies neste prosjekt etter nesten ti år med Halo-spill, denne gangen under Activisions fane i stedet for Microsoft Games Studios. En lekkasje via et dokument, tilsynelatende forfattet av et PR-byrå, dukket imidlertid nylig opp hos IGN, med en svært omfattende beskrivelse av prosjektet.

Spillet skal hete Destiny, og foregår 700 år i fremtiden. Jorden ligger i ruiner, og utenomjordiske monstre fra andre siden av universet har begynt å gå til angrep. Et enormt romskip av ukjent opphav romsterer imidlertid i luftrommet over Jorden. Det kalles Traveller, og er der for å beskytte planeten. Som spiller tar du rollen som en slags ridder, som først og fremst skal beskytte Jorden fra angriperne, for så å oppsøke og eliminere kilden til elendigheten.

WoW i verdensrommet?

Ifølge dokumentet er spillbarheten åpen og sosial, og det skal være lagt opp til at man skal utforske spillverdenen sammen med både nye og gamle venner. Snakker vi nettrollespill? Allerede i fjor verserte det rykter om at Bungies neste prosjekt ville være et slags World of Warcraft i verdensrommet.

Etter at lekkasjen ble et faktum, gikk Bungie ut på sin hjemmeside og bekreftet spillet, og la ut bildet i toppen av teksten sammen med følgende melding:

– Kom igjen. Ta en titt. Det er greit. Vi var ikke helt klare, men vi blir det snart, og vi kan nesten ikke vente med å endelig vise hva vi har drevet med. Ikke gå noe sted, vi har såvidt begynt.

Andre rykter handler om at spillet vil minne veldig om Halo, at Paul McCartney skal være involvert i lydsporet, og at spillet skal være klart allerede neste år. Den som venter, får se. Mer info om spillet forventes å dukke opp under årets Spike VGA Awards 7. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.