Her er Company of Heroes-filmen
0

Her er Company of Heroes-filmen

des 04 Spill.no  

Filmatiseringen av krigsstrategispillet Company of Heroes har fått en offisiell trailer, og er klar for lansering neste år, melder nettstedet IGN.

Superbombe

Det finnes smertelig mange påminnelser om hvor kleine spillfilmatiseringer kan utarte seg, men det ser ikke ut til at Hollywood har tenkt å gi seg av den grunn. Heldigvis, siden det en sjelden gang i blant kan resultere i svært så fornøyelig underholdning. Et av de nyeste tilskuddene til spillfilm-sjangeren er Company of Heroes, som kan skilte med relative storheter som Tom Sizemore, Vinne Jones, Neil McDonough og Jürgen Prochnow. Deres samlede CV inneholder krigsklassikere som Band of Brothers, Das Boot, Saving Private Ryan og Black Hawk Down.

Se trailer

Filmen tar for seg et amerikansk kompani som forviller seg bak fiendens linjer etter Ardenner-offensiven, også kjent som Battle of the Bulge på engelsk, i Belgia. Her oppdager de at Hitler utvikler en såkalt superbombe, og de setter ut på et livsfarlig oppdrag i hjertet av Nazi-Tyskland på leting etter en avhoppende forsker som kan stanse eksperimentet.

Det er ikke snakk om noen kinolansering av filmen, men snarere en lansering på DVD og Blu-ray en gang i mars neste år. Tiden vil vise om den vil sette våre bange Uwe Boll-anelser til skamme.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.