Her er de første bildene
0

Her er de første bildene

apr 12 Spill.no  

Et knippe skjermbilder fra Minecraft-skaper Markus «Notch» Perssons nyannonserte prosjekt, 0x10c, har lekket ut på nett, melder Kotaku.

Uferdig

Notch har fremdeles ikke røpet hvordan man skal uttale navnet på hans kommende prosjekt – han hevder det er en gåte – men de første bildene fra spillet er allerede spredt for alle internettvinder.

Nå har et lite utvalg av bilder fra spillet på et svært tidlig stadie blitt oppdaget ved hjelp av litt URL-fikling på spillets hjemmeside, og det er tydelig at det vi ser ikke nødvendigvis representerer hva vi kan vente oss av visuell presentasjon når det lanseres.I hvert fall ikke om ikke Notch har planer om å inkludere lavoppløselige Team Fortress 2-figurer, da.

Vi kan imidlertid se et tidlig utkast av hvordan den ifølge Notch fullstendig funksjonelle og programmerbare datamaskinen spillere skal kunne leke seg med kommer til å ta seg ut. Spillet er som nevnt langt fra ferdig utformet, og selv om ting foreløpig ligner på Notch’ storsuksess Minecraft, er det langt fra sikkert at vi kan vente oss den samme, klossete grafikken også i 0x10c.

Bildene

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.