Her er Nintendos nye 3DS
0

Her er Nintendos nye 3DS

jun 22 Spill.no  

Nintendo har sluppet den første konkrete informasjonen om sin ny håndholdte konsoll Nintendo 3DS XL. Som navnet tilsier snakker vi om en større versjon av Nintendo 3DS, toppskjermen er faktisk hele 90 prosent større.

Juli-lansering

Den nye konsollen skal lanseres i tre ulike former allered 28. juli. Den øverste skjermen er 4,88 tommer bred, noe som er rekord for en håndholdt Nintendo-konsoll. Etter at Nintendo lanserte en ramme til 3DS med en ekstra analog spake, trodde de fleste at neste utgave av konsollen ville komme med to analoge spaker, men det stemmer ikke. Nintendo 3DS XL har nøyaktig samme knappeoppsett som 3DS.

Maskinen skal komme sammen med et 4GB SD-kort, men uten strømforsyning for å lade opp batteriet. Nintendo påpeker at den er kompatibel med DSi, 3DS og DS XL-strømforsyningene, og vil selge en separat strømforsyning til de som ikke har en fra før.

Batteriet har forøvrig fått økt levetid, og skal nå vare opp mot 6,5 timer for 3DS-spill, og 10 timer for DS-spill. Pris er ikke klart ennå.

Nintendo presenterer selv maskinen i sin nyeste Nintendo Direct-sending. Sjekk den ut her (fra 2:10):


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.