Her er Obsidians Kickstarter-prosjekt
0

Her er Obsidians Kickstarter-prosjekt

des 11 Spill.no  

De som følger med i PC-rollespillverden har nok fått med seg at Obsidian Entertainment for øyeblliket utvikler et rollespill tidligere kun kjent som Project Eternity. Spillet begynner omsider å ta form, noe en ny trailer og et navnebytte vitner for.

Project Eternity blir nå kjent som Pillars of Eternity, og for anledningen kunne Obsidian gi oss en ordentlig titt på hva vi egentlig har i vente. En to minutters teaser-trailer, som kan sees under, viser fram noen av omgivelsene, karakterene og monstrene som pryder Pillars of Eternity.

Ut fra traileren ser det ut som om Pillars of Eternity blir et rollespill med begge beina godt plantet i ettermælet til PC-rollespillenes klassikere. Fugleperspektivet, grafikken og blandingen mellom trolldom og nærkampvåpen sender tankene til spill som Icewind Dale og Diablo – med andre ord virker det som om Obsidian beveger seg på kjente slagmarker.

Pillars of Eternity dukket først opp på folkefinansieringstjenesten Kickstarter i september 2012, og etter en svært vellykket kampanje kunne det føye seg inn i rekkene med suksessfulle Kickstarter-prosjekter den 17. oktober. Obsidian hadde da samlet inn litt i underkant av fire millioner dollar, eller rundt 24 millioner NOK. Målet var opprinnelig bare 1.1 millioner dollar, noe som førte til at Obsidian lett kunne tilføye diverse nye elementer under utviklingsprossessen ved hjelp av overskuddet, såkalte stretch goals.

Pillars of Eternity er duket for lansering en gang i 2014 til Windows, Linux og Mac.

Kilde: Eurogamer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.