Her er Sonys EyePad
0

Her er Sonys EyePad

feb 15 Spill.no  

Et Sony-patent fra i fjor sommer ved navn EyePad kan vise seg å være PS Move-tilbehør for PlayStation 4, melder Eurogamer.

Move 2.0?

Patentet med det hysterisk uoriginale navnet – vi regner med Apple kommer til å mer enn rynke på nesen skulle dette være endelig – er utformet som et nettbrett med kontrollknapper på, slett ikke ulikt Game Pad-kontrollen for Wii U. Sammen med styrekryss og -spake, er EyePad ifølge patentbeskrivelsen utstyrt med to stereoskopiske kameraer, bevegelsessensorer og lysende sider som skal kunne følges av PlayStation Move-kameraet.

Videre heter det i beskrivelsen at EyePad er ment som tilleggsutstyr heller enn en egen enhet, og det er slett ikke vanskelig å se for seg at dette er en del av kamerakontroll-satsingen på den kommende PlayStation 4. Brettet skal kunne benyttes både som kontroll og «stellebrett for EyePet«, så vi regner det som temmelig sannsynlig at det i det minste dreier seg om  én av PlayStation-konsollene.

Realistisk?

Det vi imidlertid ikke kan si sikkert, er om dette produktet noensinne vil bli masseprodusert for spillmarkedet. Både Microsoft, Sony og Nintendo har en hel drøss med elleville patenter på samvittigheten, og de fleste blir aldri tatt i bruk. Vi håper Sony sier noe om EyePad på pressekonferansen neste uke, og håper for deres skyld at de har et litt mer unikt navn på lager.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.