Her er Square Enix’ nye spill
0

Her er Square Enix’ nye spill

des 12 Spill.no  

Square Enix har annonsert Star Galaxy, et MMO-strategispill plassert i verdensrommet, melder nettstedet Siliconera.

Romstrategi for massene

En mystisk nedtellingsside har i ukevis pirret spillere med et gjennomgående sci-fi-design, stikkordene “star, epic, border, war, galaxy, divide, supremacy, ambition, bandiera” og en nedtelling til en kommende annonsering. De fleste hadde for lengst begynt å glede seg til et nytt spill i den anerkjente Star Ocean-sagaen, men det skulle vise seg at Square Enix hadde andre planer.

Se trailer

Star Galaxy er ifølge Siliconera et nettrollespill satt i verdensrommet, hvor opp til 2000 spillere kan kjempe på samme, gigantiske slagmark. Spillerne tar rollen som ledere for hver sin planet, og må forholde seg til ressurssanking, infrastruktur og kraftkilder. I tillegg kommer baseutvikling og -utbygging, og målet er å ta over andre planeter. Under kampene representeres enheter av kort, som kan gå opp i nivå og lære nye ferdigheter.

Star Galaxy slippes for nettlesere, og skal administreres av Yahoo Japan. Lukket betatesting begynner allerede 20. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.