Her er Unreal Engine 4
0

Her er Unreal Engine 4

mar 30 Spill.no  

Epic Games slapp under årets Game Developers Conference i San Francisco demonstrasjonsvideoer for Unreal Engine 4 for både PC og PlayStation 4.

Real forsmak

Det er bare noen dager siden vi fikk første forsmak på neste generasjons CryEngine, da Crytek slapp en trailer som viste frem en rekke fremtidige spillprosjekter som benytter CryEngine 3. Nå er det Epic Games’ tur, som i sitt motsvar har satt sammen det vi antar er et fiktivt “spill” ved navn Infiltrator, en tech-demo av de sjeldne.

Se Infiltrator

En vanlig reaksjon blant teknologiinteresserte etter en slik demonstrasjon, er å umiddelbart kaste seg på kommentarsidene for å si en av tre ting: a) Dette er bare CGI, og er dermed like givende som en Final Fantasy-trailer, b) Jeg liker ikke grafikken, dette er ikke et spill jeg ville spilt, og c) Konsollen er død, lykke til med neste generasjon, og så videre. 

A-folket kan vi berolige med at dette er kjørt i sanntid. En tech-demo ville vært fryktelig lite verdt om vi ikke fikk demonstrert teknologien. Når det kommer til B-kommentarene: Dette er ikke et spill. Det er en demonstrasjon av hvor mye de klarer å kjøre på skjermen på én gang, og hvor livaktig fysikk, lyssetting og så videre kan gjengis. Spillene kommer senere, med sine respektive estetiske uttrykk.

Imponerende PS4-ytelse

Til de siste, de som liker å lage konsoll mot PC-krangler hver gang noen så mye som nevner grafikk, har Epic Games disket opp med en egen demonstrasjon. Denne kjøres i sanntid på PlayStation 4-maskinvare, og viser at selv om PC, med sin ubegrensede maskinvare, trekker det lengste strået i en direkte duell, er fremtiden for konsollene også oppløftende lys,

Se PlayStation 4-demonstrasjon

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.