Heroes of Might & Magic III får HD-lansering
0

Heroes of Might & Magic III får HD-lansering

des 10 Spill.no  

Ubisoft har i en pressemelding at den turbaserte strategiklassikeren Heroes of Might & Magic III skal relanseres i HD den 29. januar neste år. Spillet skal i tillegg til å være oppskalert i HD være tilpasset widescreen-formatet, og det er heller ikke bare PC-eiere som får bryne seg på nyversjonen – den skal nemlig også dukke opp på nettbrett med støtte for iOS og Android.

Erwan le Breton hos utviklerne i DotEmu kaller relanseringen for en takk til fansen:

«Communitiet har alltid vært svært sentralt i Heroes of Might & Magic-serien, og vi ville takke det ved å bringe tilbake den episke fortellingen om Dronning Catherine Ironfist. Vi ville beholde kjernen av det som er Heroes of Might & Magic III, mens vi fortsatt kunne tilby en ny visuell opplevelse og en mulighet for å spille spillet på nettbrett.» 

Som de fleste andre nyversjoner i HD kommer imidlertid ikke Heroes of Might & Magic III til å endre seg nevneverdig i seg selv. Vi vil fortsatt ha med syv kampanjer, 48 kart, en lokal flerspillermodus og et kartverktøy (som imidlertid bare dukker opp på PC) å gjøre, men denne gangen skal det også tilrettelegges for flere community-muligheter på Steam.

Se traileren nedenfor:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.