Hils på nyhetsredaktøren
0

Hils på nyhetsredaktøren

mai 09 Spill.no  

Vi får ofte tilbakemeldinger fra dere lesere, og det dere oftest spør etter er flere artikler og nyhetssaker hver dag. Dette har vi tatt til etteretning, og derfor er det med stor glede vi kan ønske velkommen Spill.no’s egen nyhetsredaktør.

Bred erfaring

Magnus Tellefsen har bred erfaring med spill, og har mange års erfaring fra spillbutikker og ulike publikasjoner. I Spill.no skal han først og fremst sørge for aktuelle nyhetssaker hver dag.

-Hovedansvaret mitt vil være å sørge for at Spill.nos lesere får en solid og grundig oppdatering av de viktigste nyhetene fra spillverdenen. Men om jeg kjenner mitt hyperaktive selv rett, blir det raskt mer enn bare nyheter innen kort tid, sier Magnus Tellefsen på sin første dag i redaksjonslokalene våre.

Magnus følger med på hva som skjer i spillverdenen, og gleder seg til å bli bedre kjent blant Spill.no-leserne.

– Spill.no stiller i særklasse når det kommer til bredde i både dekning og lesere, og det er hyggelig å vite at tekstene mine blir lest av hele spekteret. I tillegg er communityet godt etablert og aktivt. Men først og fremst har Spill.no de vakreste leserne, mener magnus.

Foruten å være nyhetsredaktør i Spill.no har Magnus også andre spillprosjekter på gang.

– Jeg har over et tiår med erfaring fra norsk spillbransje, og i tillegg til skrivejobber i et utall med publikasjoner opp gjennom årene har jeg også jobbet i spillbutikker som Akers Mic og Spider-Man. Nå for tiden lager jeg og Aslak Borgersrud (spill-podcasten Spillmatic og Gatas Parlament) en månedlig spillquiz på utestedet Tilt i Oslo, noe som har vist seg å være umåtelig populært, hevder Magnus.

Yndlingsspillet til Magnus er den gamle pek-og-klikk-klassikeren Day of the Tentacle, og når vi spør om hvilket spill han gleder seg mest til i år blir han tankefull og i quiz-modus.

– Nå som Mass Effect 3 ble utsatt, er det bare ett spill igjen på toppen av lista for meg, og det kommer om bare et par uker. Min fascinasjon for eventyrspill, mordgåter, film noire og Rockstar gjør valget relativt enkelt. Hvis du ikke klarer å gjette hvilket spill jeg snakker om, tror jeg du kommer til å slite på quizen vår, ler Magnus.

Vi i redaksjonen ønsker Magnus hjertelig velkommen, og håper dere lesere vil sette pris på vårt nye tilskudd.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.