Hint om Mirror’s Edge 2 florerer på nettet
0

Hint om Mirror’s Edge 2 florerer på nettet

mai 30 Spill.no  

Mirror’s Edge 2 er muligens kun slått av Half-life 3 når det kommer til etterlengtede oppfølgere. Den actionfylte eneren ble elsket for sin frihetsfølelse, lekre design og flytende spillmekanikker, og svært mange har hatt lyst på en oppfølger fra DICE og EA siden de fullførte det allerede i slutten av 2008. Det har derimot aldri blitt annonsert noe Mirror’s Edge 2 direkte, og de noe vage tegnene og hintene har ført til en stor rykteflom rundt det.

Nå har det imidlertid startet å tilspisse seg, og i forrige uke kunne vi se at spillet var dukket opp på de tyske Amazon-nettsidene. Produktet ble straks fjernet, men igår dukket det også opp på den italienske versjonen av nettbutikken, og på EA’s eget hjelpesenter på nettet ble det laget en egen side på nettet.

Alle sidene er nå fjernet, men når det dukker opp såpass mange hint på en gang er det vanskelig å tro at det er av ren tilfeldighet. Med dette i bakhodet er det absolutt legitimt å tro at en etterlengtet annonsering står for tur på E3-messen som går av stabelen om drøye halvannen uke. Til da får vi smøre oss med tålmodighet.

Kilde: Reddit, Neogaf, onlysp.com

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.