Historien bak mannen
0

Historien bak mannen

feb 19 Spill.no  

Det har vært forferdelig mye rot rundt «Splinter Cell: Conviction» sin utgivelsesdato. Først ble spillet annonsert med utgivelse i 2007. Ubisoft var derimot ikke fornøyd med spillets utvikling og valgte derfor å starte prosjektet på nytt, da med antydet utgivelse i 2009. 2009 kom og gikk, og «Splinter Cell: Conviction» ble nok en gang utsatt, og slik fortsatte det. Det er derfor kanskje ikke så rart at også vi her i Spill.no har surret litt med utgivelsesdatoen. Den faktiske datoen viser seg å være den 15. april 2010. På tross av alt utsettelsetullet er fortsatt forventningene til spillet høye og med under en måned igjen til utgivelse, tror vi, gir Ubisoft ut en ny trailer til spillet.

Uløste mysterier

Traileren, som kan ses under, skal gi oss et innblikk i spillets handling. Som Sam Fisher vil man ta oppgaven av å etterforske det tidligere uløste mordet av hans datter. Sam har nå trukket seg tilbake fra sin jobb som spesialtrent agent og må derfor ta opp etterforskningen på egen motor. Under etterforskningen avdekker han en konspirasjon som peker ut hans tidligere sjefer. Uten noen å holde han tilbake og med sin datters død i hodet blir Sam Fisher transformert til en hevngjerrig mann som er vanskelig å stanse.

«Splinter Cell: Conviction» har slippdato 15. april 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.