Hitman annonsering senere denne uken
0

Hitman annonsering senere denne uken

jun 05 Anders Lønning  

Det har svevet en viss uro over fremtiden til IO Interactive’s geniale Hitman episodebaserte satsing etter at utvikleren skilte vei med utgiver Square Enix.

IO Interactive fikk beholde Hitman varemerket, og nylig inngikk de et partnerskap med utgiveren WB Games for å få en definitiv utgave av det som ble kalt Hitman: Season 1 i butikkhyllene. Mange tok det som et tegn på at WB Games skulle overta distribusjonen av Hitman serien nå som IO Interactive er et selvstendig selskap. Men hva dette betydde for en eventuell andre sesong, har så langt forblitt uvisst.

Vel nå ser det ut til at vi ikke trenger å vente så mye lengre, for i går kveld postet IO Interactive dette på sin offisielle Twitter konto:

Og som så oftest skjer når man går ut og sier at folk må være tålmodige i påvente av en annonsering så begynte Hitman fansen å grave litt rundt på netttet for å finne ut hva dette kunne være.

For selv om IO Interactive valgte å gå for en vag antydning til hva denne annonseringen kunne være, har tydeligvis noen i WB Games ikke helt fått dette med seg, da de lastet opp dette bildet til en av hjemmesidene sine:

 

 

Vi vet selvfølgelig ikke ennå om denne logoen er offisiell, om den signaliserer at vi får en fullverdig oppfølger til spillet fra 2016, eller om to tallet betyr at vi kan se frem til mer innhold til den allerede eksisterende Hitman plattformen. Men en ting kan vi i det minst ta for gitt. Vi har ikke sett det siste fra Agent 47, og vi får vite mer om bare et par dager

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Mest Lest Siste Uken