Hitman har vært for vanskelig
0

Hitman har vært for vanskelig

mai 30 Spill.no  

Danske IO Interactive har bestemt seg for å gjøre Hitman: Absolution mer publikumsvennlig enn forgjengerne.

For vanskelig

– De tidligere Hitman-spillene har vært veldig hardcore, forteller IOs Tore Blystad til nettstedet Digital Trends.

– Selv om spilluniverset er veldig tilgjengelig, har spillene vært så vanskelige å spille at det har blitt mer for spesielt interesserte. Den største utfordringen vi har hatt med dette spillet har vært å gjøre det bredere på alle måter, så det blir lettere å spille og mer tilgjengelig, men samtidig opprettholder en veldig hardcore side. Vi ønsker ikke å skyve bort noen av fansen vår, som har vært ekstremt lojale i så mange år. utdyper han.

 Hitman: Absolution loves vi en mer personlig historie om vår skallede snikmordervenn Agent 47, som blant annet får en mørk konspirasjon å bryne seg på denne gangen. Vi regner med å få betraktelig mer kjøtt på benet da E3-messen starter, men inntil videre kan du kose deg med denne lanseringstraileren som nylig ble sluppet:

Hitman: Absolution utvikles av IO Interactive og gis ut av Square Enix til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Lanseringsdato er foreløpig ukjent, men vi håper å få høre mer da vi gjester årets E3-messe.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.