Hitman-lydbildet er både skittent og polert
0

Hitman-lydbildet er både skittent og polert

okt 29 Spill.no  

Utvikler IO Interactive viser i en ny trailer frem sitt system for dynamisk lyd i det kommende snikmorderspillet Hitman Absolution.

Dynamisk i alle ledd

Som du kan lese i forhåndstitten fra spillet, handler Hitman Absolution først og fremst om valgfrihet. Og for å kunne bygge opp rundt dramatiske situasjoner i en verden hvor spilleren står helt fritt til å velge, trenger man dynamikk. Et lydbilde som kan bygge seg opp når det skjer noe, og roe seg når det er over. Men også skape forventninger og spenning når man nærmer seg visse områder. Og her har tydeligvis IO gjort en kjempejobb. Sjekk traileren og hør selv.

Se trailer

Hitman Absolution utviklses av IO Interactive og utgis av Square Enix for Playstation 3, PC og Xbox 360. Spillet lanseres 20. november. Les sniktitt av spillet HER, og intervju med IO HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.