Hollywood inntar «Call of Duty»!
0

Hollywood inntar «Call of Duty»!

sep 07 Spill.no  

Et av årets mest etterlengtede spill er naturlig nok «Call of Duty: Black Ops». Utgiver Activision er sugne på å overgå suksessen til forgjengeren «Call of Duty: Modern Warfare 2», og overlater ingenting til tilfeldighetene når spillet lanseres i november i år.

Profilerte skuespillere

I dag annonserte Activision at to profilerte skuespillere fra Hollywood har spilt inn dialog til spillet. Gary Oldman er kjent fra filmer som «Batman: The Dark Knight», «Leon» og «Bram Stoker’s Dracula», og kommer til å spille Viktor Reznov i spillet. Erfarne «Call of Duty»-fans husker kanskje Reznov fra «Call of Duty: World at War», der var det også Oldman som stod for stemmen hans.

Veteranen Ed Harris vil også få en rolle i spillet. Harris er mest kjent fra filmer som «The Rock» og «Apollo 13», og vil spille CIA-agent Jason Hudson i spillet.

Manus-hjelp

Også på manussiden har Activision fått hjelp. Manusforfatter David S. Goyer er leid inn for å hjelpe til med historien. Goyer har tidligere jobbet på manuset til «Batman»-filmene.

Se bilder fra «Call of Duty: Black Ops» på neste side!

«Call of Duty: Black Ops» utvikles av Treyarch og utgis av Activision. Spillet lanseres på Xbox 360, PS3, Wii, PC og DS 9. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.