Hopper av WoW-filmen
0

Hopper av WoW-filmen

jul 18 Spill.no  

Regissør Sam Raimi har bekreftet at han er byttet ut som regissør for filmatiseringen av Blizzards nettrollespill World of Warcraft.

Ukjent erstatter

Raimi, som er kjent for filmserier som Evil Dead og Spider-Man, har vært ført opp som regissør for prosjektet siden 2009, men melder nå at arbeidet med en nytolkning av The Wonderful Wizard of Oz ved navn Oz: The Great and Powerful kom i veien.

– De bruker ikke lenger meg som regissør på World of Warcraft, siden de måtte gå til en annen da jeg tok Oz-jobben. De var nødt til å begynne på den, forteller Raimi i et intervju på tegneseriemessen San Diego Comic-Con.

Hvem den nye regissøren er, er ikke kjent, men det er ingen tvil om at det begynner å bli en god ide å sette igang med filmen snart. Blizzard påbegynte prosjektet allerede i 2006, og siden den gang har antallet World of Warcraft-spillere steget i taket. Men disse har begynt å falle fra i det siste, og det er kanskje en ide å smi mens jernet fremdeles er forholdsvis varmt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.