Humble Indie Bundle 9 er ute
0

Humble Indie Bundle 9 er ute

sep 14 Spill.no  

Da var Humble Indie Bundle tilbake med utgave 9. For litt under 30 kroner kan du få alle spillene du ser over, med mer som kanskje kommer.

Humble-pakkene er kjent over Internettet for å være ekstremt bra spill som også holder en veldig lav pris. Du kan donere hva du vil fra 1 dollar, rundt 6 kroner eller over 10000 dollar, det er fullt opp til deg hvilket beløp du vil gi. Det eneste er at for å gi deg en liten gulrot for å gi mer en 1 dollar, så er det sånn at hvis du donerer over det som er gjennomsnittet, så får du de ekstra spillene som er låst, i tillegg til spill som blir lagt til senere.

Alle spill i disse pakkene er kompatible med både PC, Mac og Linux. Noen ganger så krever dette til og med at utviklerne koder om spillet for å få være med i pakken.

Når det kommer til donasjonene, kan man velge å gi alt til veldedighet, utviklerne eller til selve Humble Bundle. Du kan også endre fritt hvilken mengde hver skal få, ved hjelp av en hendig slider. Du kan også velge mengden hver veldedighet, organisasjon eller utvikler får av det du har valgt. Dette gjøres ved å trykke på spoileren som sier «Developers» eller «Charity». Alt dette vil du se i et bilde under.

Til slutt velger du om du vil gi det til en venn, eller ha det selv.

Spill inkludert i denne pakken er:

Trine 2: Complete Story

Mark of the Ninja

Eets Munchies Beta

Brütal Legend

FTL: Faster Than Light (NB! Låst for de som betaler mer enn gjennomsnittet)

FEZ (NB! Låst for de som betaler mer enn gjennomsnittet)

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.