Hva er Bungie Aerospace?
0

Hva er Bungie Aerospace?

jun 14 Spill.no  

En ny iPhone-app fra Bungie er nå tilgjengelig gratis i AppStore, og utvikleren lover en rekke andre godbiter i løpet av 2011. Blant annet skal det mystiske prosjektet Bungie Aerospace avdukes innen kort tid.

Mystisk jubileum

Bungie feirer 20-årsjubileum i år, noe de foreløpig har markert med en rekke kryptiske handlinger. Først dukket denne mystiske nettsiden opp. Deretter begynte et nytt selskap ved navn Bungie Aerospace å registrere varemerker, blant annet Crimson. Hva det er, aner ingen, men det var registrert under kategorien «spillprogramvare nedlastbart fra et globalt datanettverk». Mye tydet på en iPhone-app i en eller annen form.

Men så i går kunne vi lese på Bungies offisielle nettside at iPhone-appen Bungie Mobile nå har sett dagens lys, et program som foreløpig gir deg full oversikt over Halo:Reach-karrieren din, mulighet til å sjekke opp venners statistikker, sjansen til å dele gratisgoder med venner, og holde deg oppdatert på Halo-nyheter. Mye tyder på at denne skal utbedres betraktelig i tiden som kommer.

Og dette er ifølge Bungie selv bare begynnelsen på feiringen. Vi loves også at en rekke godbiter skal legges ut i netbutikken, at sjelden Halo-artwork skal legges ut på auksjon, spillere skal få muligheten til å knuse utviklerne i sitt eget spill over en 24-timersperiode (hvor de beste vinnerlagene får gavekort på biff) – og sist, men ikke minst: Vi skal endelig få vite hva i all verden Bungie Aerospace er for noe.

Alt dette skal skje i løpet av perioden 23. juni – 7. juli. Hva som skjer når i denne perioden er ennå ikke avklart, så vi kommer til å ha øyne og ører på stilk disse tre ukene.

Er det det ryktede nettrollespillet Bungie skal ha laget for Activision? Er det en utfordrer til Halo? Eller kanskje til Call of Duty og Battlefield? Eller er det bare massive hype for et luftslott? Hva tror du? Diskuter i kommentarfeltet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.