Hva er dette, Sony?
0

Hva er dette, Sony?

jan 29 Spill.no  

Sony har nylig sluppet en 17 sekunder lang videosnutt med tilknytning til noe de kaller “Game Day 2013” og datoen 1. februar 2013.

Game Day

I videoen ser vi en kvinne ikledd en kjole som de fleste allerede har tolket til God of War-universet, og navnet Game Day kan sikte til Super Bowl-finalen, som arrangeres 3. februar i USA, men det er to dager etter datoen som oppgis i klippet. Senere samme måned, avholder Sony arrangementet Destination PlayStation, hvor en rekke titler, og muligens en konsoll, blir annonsert. Det blir utvilsomt en travel måned for Sony, og det ser ut til å begynne allerede den første i måneden.

Se klipp

Skal vi gjette, satser vi på en ny God of War: Ascension-trailer som blant annet vil bli vist under Super Bowl-finalen. Det er det trygge svaret, men mulighetene er mange. Hva tror du det gjelder? Hvilket annet spill kan det være for? Hva er Game Day 2013, hvis ikke Super Bowl? Gi lyd i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.