Hva er ditt BF3-øyeblikk?
0

Hva er ditt BF3-øyeblikk?

des 16 Spill.no  

Electronic Arts har laget en konkurranse for Battlefield 3-spillere, hvor man skal legge ut klipp fra sine mest minneverdige øyeblikk i spillet.

Hjemmefilm

Er du spesielt grasiøs i stegene dine, eller kan du skyte hatten av fienden på en kilometers avstand? Har du skutt innertiere i fritt fall eller iscenesatt et episk scenario av eksplosjoner og kollisjoner? Og viktigst av alt: tok du det opp?

Electronic Arts har nå lagt ut en konkurranse for Battlefield 3-samfunnet, hvor de etterlyser de mest grensesprengende HD-opptakene fra spillet. Alt du trenger å gjøre. er å laste opp klippene til YouTube, og maile linken til EA (les detaljert fremgangsmåte her). En jury vil plukke de tre beste klippene, og vinnerne vil vinne en reise for to hver, med tre overnattinger i Stockholm med et påfølgende studiobesøk hos Dice.

Electronic Arts har lagt ut noen eksempler for hva de kaller «Only in Battlefield 3»-øyeblikk på YouTube, og de kan du se her.

Se klipp

Battlefield 3 er utviklet av Dice og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.