Hva er Star Wars: Attack Squadron?
0

Hva er Star Wars: Attack Squadron?

jul 29 Spill.no  

Det ser ut til å foregå mye Star Wars-relatert på EAs kontorer om dagen. Etter selskapet kjøpte til seg eksklusive rettigheter på lisensen tidligere i vår har vi blant annet fått høre at Star Wars Battlefront er i utvikling hos Dice, samt at både Visceral og BioWare jobber på hvert sitt Star Wars-spill. Nå har både EA og LucasFilm-eier Disney registrert en rekke nye domenenavn, som alle virker å hinte mot et nytt spill satt i George Lucas’ populære univers.

Domenene det er snakk om ser ut til å hinte mot noe som går under navnet Star Wars: Attack Squadron, og blant dem finner vi StarWarsAttackSquadrons.com, AttackSquadrons.com og AttackSquadron.net.

Navnet sender tankene mot spill som X-Wing og Tie Fighter, som begge er basert på Star Wars-filmenes mange romkamper. Tør vi håpe på en oppfølger?

Kilde: Joystiq

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.