Hva er The Last of Us?
0

Hva er The Last of Us?

des 04 Spill.no  

To videoer og en kryptisk nettside ved navn The Last of Us hinter om et kommende Playstation 3-spill som skal annonseres på årets VGA Awards neste uke.

Kryptisk oppkjøring

Det hersker ikke lite mystikk rundt årets prisutdeling VGA Awards, som går av stabelen om en knapp uke. Bioware har lovet oss annonseringen av både et nytt studio og en ny spillfranchise, og har sulteforet oss på vage hint og et irriterende kort videoklipp. Ryktene har for det meste gått i at det er enten et nytt Command & Conquer-spill som skal annonseres, eller eventuelt en ferdigstilling av det kansellerte Mercs Inc. Nå tyder imidlertid at sistnevnte spill har blitt en del av det nå annonserte Army of Four, så det er for øyeblikket mye som peker mot Command & Conquer.

Men det skal også annonseres et eksklusivt Playstation 3-spill under prisutdelingen, og dette har det vært snakket ufattelig lite om. Men nylig ble nettstedet thelastofus.com opprettet, og på den fulgte to videoer som har satt de små grå i gang hos internettfolket. Den første videoen viser opptøyer og karanteneområder, noe som for oss barkede spillere bare kan bety én ting: zombie-spill.

Den andre videoen viser en maur som tilsynelatende gjør som maur flest gjør, frem til man ser litt nøyere etter. Youtube-brukeren Kekene719 mener mauren er infisert av soppen Ophiocordyceps camponoti-balzani, som ved å ta over hjernen på byttet sitt, tvinger det til å gå til en yndet groplass før den dreper det ved å trenge seg ut gjennom hodet. Nok en gang godt innenfor den noe løse zombie-sjangeren i spillverdenen.

Nøyaktig hva det dreier seg om, vet vi imidlertid ikke før 10. desember, da Spike avholder det årlige VGA Awards, og annonseringene dukker opp i pausene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.