1

Hva f**n er Death Stranding egentlig?

jul 29 Alexander Lund  

Det begynner å nærme seg 8.november, datoen da Kojima sitt nyeste prosjekt endelig kommer til konsoll. Vi har fått mange trailere, bilder og info fra spillet, blant annet en ny trailer som omhandler heartman, en karakter spilt av danske Nicholas Winding Refn. (Kanskje mest kjent fra Pusher-serien og Drive) Traileren kan du se nedenfor, og handler om en mann som får et hjerteangrep hvert 20 minutt.

Likevel er det kanskje et lite spørsmål som vi må stille oss, knappe tre måneder før utgivelse: Hva f**n er egentlig Death Stranding?

Okay, vi vet noe da. Spillet vil være et post-apocalyptic sci-fi stealth-action-horror-sandbox, en sjanger som allerede er oppbrukt med tusen av titler tilgjengelig. (Ironimode: off)

Kjente fjes som Norman Reedus og Mads Mikkelsen vil være sentrale karakter i spillet sammen med et større rollegalleri av kjente fjes.

Så hva vil spillet egentlig bestå av? Vel, det er snakk om Kojima så regn med en god del kuttscener, rar humor og sterk mytologi som man trenger en doktorgrad i for å forstå alt.

Selve spillbarheten ser ut til å bestå av å komme seg fra punkt A til B med en stor pakke. Tenk Uber Eat leveranse på hardangervidda.

Variasjonen vil mest trolig ligge i de mange utfordringene Sam Porter Bridges (Norman Reedus) må gjennom før han kommer i mål. I trailerene har vi både sett menneskelige fiender med el-staver og mørke skyggemonstre som bare kommer frem når det regner.

Selve ordet Death Stranding er gitt til hendelsen som brøt sammen USA. Mest trolig er Death Stranding det mørke oljeregnet som dreper alle det berører ved å raskt aldre dem.

Apropos død, Kojima har hintet om at døden i Death Stranding er annerledes enn hvordan den vanligvis blir vist i spill. Hva dette betyr er fremdeles usikkert.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill