Hva med et svensk Fallout?
0

Hva med et svensk Fallout?

jun 13 Spill.no  

Vi vet mange av våre lesere er store fans av Fallout-serien, derfor hoppet vi litt ekstra i stolen da vi i dag snublet over lanseringstraileren til Krater: Shadows over Solside. Et post-apokalyptisk rollespill satt til vårt kjære naboland Sverige.

Fatshark

Spillet er laget av de svenske utviklerne i Fatshark, og ut fra traileren å dømme minner det mest av alt om en blanding av Borderlands, Fallout og Diablo. Høres ut som en drømmeoppskrift, spør du oss. Det er et action-rollespill der man styrer et helt lag, og ifølge Fatshark selv er det en blanding av old-school rollespill og sanntidsstrategispill. Og nevnte vi at det foregår i Sverige (se opp for en ødelagt Ikea-logo i traileren)?

Spillet ble lansert i går via Steam, og vi er allerede i gang med å installere det og regner med å komme med en anmeldelse i nær fremtid.

Se traileren til Krater: Shadows over Solside her:

Krater: Shadows over Solside er utviklet  og utgitt av Fatshark. Spillet er lansert til PC og kan kjøpes via Steam.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.