Hvem er Arkham Knight
0

Hvem er Arkham Knight

jun 22 Spill.no  

Arkham Knight er rett rundt hjørnet nå og i den anledning vil Spill.no spekulere hvem som egentlig skjuler seg bak masken som tittelkarakteren. Vi gjør oppmerksom på at vi har enda ikke spilt spillet, men har lang erfaring fra de tidligere historiene om Batman, så enhver spekulasjon er nettopp spekulasjon.

BTW: Vi vet at skaperene har sagt at Arkham Knight er en orginal karakter for spillene, men vi tror ikke på at personen inni Arkham Knight er orginal.

La oss begynne:

Hush

Thomas Elliot var en barndomsvenn av Bruce Wayne som senere utviklet et hat mot han etter at faren til Bruce reddet Elliot sin mor. Elliot hadde nemlig prøvd å drepe dem ved å kutte bremsene til bilen deres.

Han er referert i både Arkham Asylum og Arkham City, og i sistnevnte dukker han opp i slutten av et sideoppdrag hvor drapene han har begått er for å skape et ansikt helt likt Bruce Wayne. Han klarer å unnslipe i spillet og lover hevn over Wayne.

Azrael

Dukket opp i Arkham City som en mystisk budbringer for St.Dumas ordenen. I løpet av spillet kunne man finne han etter viktige oppdrag speidende mot deg. Møtte du han ville han gi deg koordinater til et møtested. På slutten av spillet ga han et kryptisk hint om dommedag. Kan det være at denne mystiske korsfareren står bak Arkham Knight for å sørge for at profetien ble oppfylt. 

Jason Todd

Den andre Robin. Han er kun nevnt et sted i hele trilogien. I multiplayer modus i Arkham Knight når du spiller som Robin i Brawl vil Jokeren noen gang spørre om han ikke drepte deg allerede. Dette er en referanse til tegneserien hvor Jason Todd ble drept av Jokeren. Noen mener at dette ikke er trolig siden det ikke har vært noen referanser i selve hovedhistorien, mens andre mener at det er meget logisk at det er Jason Todd.

Damian Wayne

I tegneseriene er han sønnen til Batman og Talia al Ghul, (som endte sine dager tragisk i Arkham City) som vil ta hevn mot Batman. Historiemessig høres det veldig logisk ut at tredje del konkluderer hva både Arkham City og Asylum har bygget opp til. Det som peker mot dette er at ingen steder i Rocksteady sine spill hintes det om at Talia hadde vært gravid og hatt en sønn. Derimot hintes et om at Talia og Batman hadde en natt sammen i Metropolis. Hmm….

Amadeus Arkham

Grunnleggeren av Arkham Asylum og en mann som har vært død i mange år. I de to forrige spillene har vi fått noen hint om hans galskap og at Quincy Sharp hadde allerede drept i hans navn. Besøker du graven i Arkham Asylum vil du finne at noen har gravd han opp.  Kanskje finnes det noen trofaste tilhengere som fortsatt vil drepe i hans navn, eller kanskje er det blitt brukt Lazarus Pits? Arkham Knight kan være et større hint enn det vi trodde.

Uansett får vi svaret i morgen!


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.