Hvem vant hovedpremien?
0

Hvem vant hovedpremien?

aug 13 Spill.no  

Spill.no har i den siste tiden holdt en ukentlig «Predator»-konkurranse, hvor vi deler ut kinobilletter og filmeffekter til en heldig ukentlig vinner. Vinneren av forrige ukes konkurranse ble leseren xDiZtuRbeDx, som svarte «begge, hun er like god med både venstre og høyre» på spørsmålet om hvilket øye Isabelle sikter med, ifølge traileren. Han slutter seg derfor til de fire andre i kampen om hovedpremien, som er en hel sekk med «Predators»-effekter, deriblant en filmplakat signert av skuespillere, regissør og produsent!

 

De fem ukesvinnerne som var i kampen om hovedpremien ble derfor som følger; Krispo123, FamousSamuel, Stigen, inFlames og xDiZtuRbeDx. Etter et besøk på en tilfeldighets-tallgenerator ble det også trukket en vinner og vinneren av den flotte hovedpremien er….

 

Stigen

 

Vi i spill.no gratulerer alle vinnerne og ser fremover mot flere spennende konkurranser i fremtiden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.