Hvem vant Sony Xperia Play?
0

Hvem vant Sony Xperia Play?

mar 29 Spill.no  

Før helgen arrangerte vi en konkurranse der premien var en spillter ny Sony Xperia Play-mobiltelefon – den såkalte Playstation-mobilen. Nå er vinneren trukket.

Fine forslag

I konkurransen bad vi dere lesere om å komme med forslag til Playstation-titler dere gjerne vil se relansert til Xperia Play. Og vi fikk inn mange forslag. Over 500 bidrag, faktisk.

Vi har trukket en vinner, og det ble brukeren TigerSlayer fra Sandefjord. TigerSlayer drømmer om å få «Final Fantasy IX» på Xperia Play. Som han selv sier:

“Jeg håper at Final Fantasy 9 er et spill som blir en av de første som blir lansert til Xperia Play. Et godt spill som jeg har gode minner fra (ca.4-5 år siden). Final Fantasy 9 var et av de beste spillene som kom ut til PS1, synes jeg. Og jeg håper at den kommer til Xperia Play også. Final Fantasy 9 hadde den mest interressante historien i hele Final Fantasy-serien. FF9 var – og er – fremdeles et vidunderverk fra Square Enix-gruppen. Spillet i seg selv var meget godt laget og flott gameplay. Et godt langvarig spill som varte i over flere måneder…”

Vi i Spill.no gratulerer TigerSlayer med premien!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.