Hvilket Zelda-spill skal Nintendo gjenutgi på 3DS?
0

Hvilket Zelda-spill skal Nintendo gjenutgi på 3DS?

jun 14 Spill.no  

I et intervju med nettstedet IGN avslører Nintendos spillsjef Shigeru Miyamoto at selskapet planlegger å relansere nok et Zelda-spill til 3DS, og er for tiden i gang med å vurdere to klassiske kandidater.

Super Nintendo eller Nintendo 64

De to kandidatene er Nintendo 64-spillet The Legend of Zelda: Majora’s Mask og Super Nintendo-klassikeren The Legend of Zelda: A Link to the Past. Førstnevnte var oppfølgeren til The Legend of Zelda: Ocarina of Time, og anses som et av de mer spesielle spillene i serien. I spillet har Link 72 timer på seg til å redde planeten fra en katastrofe, og må ta i bruk mange ulike masker som gir ham forskjellige ferdigheter. Tiden må konstant skrus tilbake, slik at Link får oppleve mange ulike hendelser fra forskjellig perspektiv. Blant Zelda-kjennere hylles Majora’s Mask som et av de mest krevende – men også mest givende – spillene i serien.

A Link to the Past er det definerende Zelda-spillet for mange. Super Nintendo-spillet blir ofte hyllet som det aller beste spillet i serien, og handler om Link som skal redde prinsessen fra Ganondorf i et Hyrule som kan veksle mellom en lys og en mørk verden. Av de todimensjonale Zelda-spillene er dette og Game Boy-spillet Link’s Awakening i særklasse.

Ifølge intervjuet med IGN står det altså mellom disse to spillene når Nintendo nå avgjør hvilket Zelda-spill som skal gjenutgis på Nintendo 3DS. Nintendo har tidligere gjenutgitt Nintendo 64-klassikeren The Legend of Zelda: Ocarina of Time på 3DS.

Hvilket av de to spillene vil du helst ha på 3DS? Majora’s Mask eller A Link to the Past?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.