Hvor komplett spiller er du?
0

Hvor komplett spiller er du?

sep 26 Spill.no  

GamrRank, et nyoppstartet sosialt nettverk som for øyeblikket er i beta, satser på å samle både spillere og prestasjonene deres på ett og samme sted.

Meta-gamerscore

Det inkluderer achievements fra Xbox 360, trophies fra Playstation 3, Steam-achievements og World of Warcraft-figurer. I tillegg samler siden Facebook-, Twitter-, YouTube- og Bioware Social Network-kontoene dine, og har et omfattende graderingssystem i form av belter, som man eskalerer i etter hvert som man utretter noe i spillene sine.

Målet er på sikt å gi spillere verden over en mulighet til å vurdere seg og vennene sine ut fra én verdi, uavhengig av hvilke konsoller eller plattformer man spiller på. GamrRank er utviklet av en gjeng med tidligere Bioware-ansatte, og er for øyeblikket i Beta. Nettstedet PCGamer har imidlertid en egen registreringskode for de som vil prøve seg allerede nå. Hvilket belte har du?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.