Hypp på å teste nytt PC-spill i helga?
0

Hypp på å teste nytt PC-spill i helga?

okt 26 Spill.no  

Free-2-play har blitt en farsott i spillindustrien, og selv om mange forbinder forretningsmodellen med spill som Farmville, er det mange ekstremt lovende og mye mer avanserte PC-spill på vei som følger gratismodellen. Et av disse er Hawken, fra indie-studioet Adhesive Games.

Kjappe kjemperoboter

I Hawken styrer du en kjemperobot – mech for de mer japanofile av oss – i kamp mot andre kjemperoboter. Handlingen finner sted i fremtiden i en krigsherjet by.

Spillet er et rent flerspillerspill, med svært bra grafikk og fokus på kjappe og intense kamper. Denne helgen kjører Adhesive Games betatesting av spillet, og du kan dermed spille det fra fredag til mandag med hjelp av en betanøkkel.

Her kan du hente din egen betanøkkel til Hawken!

Nøkkelen bruker du på spillets hjemmeside etter at du har registrert deg. Da vil du få lastet ned klienten til spillet, og så er det bare å spille gjennom hele helga. Sleng gjerne inn en kommentar med dine inntrykk i kommentarfeltet under når du har testet det.

Hawken lanseres 12. desember, og vil bli gratis å spille.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.