Hyppigere WoW-utvidelser
0

Hyppigere WoW-utvidelser

mai 10 Spill.no  

World of Warcraft har vært på markedet i over seks år nå, og de mest erfarne spillerne freser gjennom nytt innhold på rekordtid. Løsningen blir i følge Gamasutra å lansere nye tilleggspakker mye oftere.

Mister spillere

For hver nye tilleggspakke tar det spillerne kortere tid å komme seg gjennom, og Blizzard-sjef Michael Morhaime innser at noe må bli gjort for å holde på oppmerksomheten deres.

– Etter hvert som spillerne våre har blitt mer erfarne i World of Warcraft gjennom årene, har de blitt mye bedre og mye raskere til å spille gjennom innhold, forteller han.

– Vi må bli raskere til å levere innhold til spillerne, og det er en av grunnene til at vi nå innstiller oss på å redusere tiden mellom tilleggspakker.

Morhaime legger til at frafallet av spillere etter World of Warcraft: Cataclysm har vært raskere enn med tidligere utgivelser, og at noe derfor må gjøres med utviklingstiden, men ønsker ikke å svare på om dette fører til at fremtidige World of Warcraft-tilleggspakker vil ha mindre innhold enn hva vi er vant med. Han kan imidlertid berolige sultne spillere om at mer innhold allerede er på vei:

-Vi slapp vår første oppdatering forrige uke, og vi har enda en som allerede blir testet, forteller Blizzard-toppen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.