I gang med neste StarCraft II
0

I gang med neste StarCraft II

mar 08 Spill.no  

Blizzard er allerede i gang med etterfølgeren til det kommende StarCraft II: Heart of the Swarm, bekrefter studioet i en spørrerunde på nettstedet Reddit.

Møtte fansen på nett

Både spillregissør Dustin Bowder, sjefprogramutvikler Alan Dabiri og balansedesigner David Kim dukket opp i en såkalt AMA(Ask Me Anything)-tråd på nettstedet for å svare på spørsmål fra publikum. Ikke overraskende var det mange som lurte på det tredje spillet i StarCraft II-sagaen, Legacy of the Void.

– Vi er allerede i gang med historien og manus for Legacy, bekrefter Bowder.

Nå som det kommende Zerg-tillegget StarCraft II: Heart of the Swarm endelig er ferdigstilt, har store deler av utviklingsteamet allerede begynt å jobbe på Legacy of the Void, mens andre har blitt satt til å fullføre Blizzard All-Stars, som er en MOBA-utfordrer til spill som Dota 2.

Aldri igjen

Teamet legger store mengder ressurser i å forhindre et nytt skrekkscenario som da studiet slapp Diablo III i fjor, og serverene knelte under presset av millioner av dag 1-kunder. Sikring av servere er derfor en prioritert oppgave, forklarer Alan Dabiri.

– Vi har lært mye fra tidligere lanseringer, inkludert den for Wings of Liberty, og vi gjør alt vi kan for å forsikre at denne lanseringen går så glatt som mulig. Vi har en fordel med at vi utvikler for en eksisterende plattform som har utviklet seg over en rekke år, forklarer Dabiri.

Du kan lese hele sammendraget av spørrerunden på Blizzards egne sider, eller besøke tråden på Reddit.

Tre kapitler, tre raser

Mens Wings of Liberty, det første kapittelet i StarCraft II-serien, omhandlet menneskene, eller Terrans, og det nært forestående StarCraft II: Heart of the Swarm ta for seg den insektlignende Zerg-rasen. Tredje kapittel, Legacy of the Void, vil handle om den teknisk overlegne Protoss-rasen, som har ekstreme mentale krefter. Wings of Liberty er allerede ute, Heart of the Swarm slippes 12. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.