I Limbo med motorsykkel
0

I Limbo med motorsykkel

mar 24 Spill.no  

Utvikler RedLynx har laget et eget brett dedikert til eventyrspillet Limbo i det Trials Evolution.

Svart/hvitt

Norden har virkelig begynt å hevde seg på det internasjonale spillkartet. I Norge har vi Funcom, Danmark har IO Interactive og Playdead, Finland har Remedy og RedLynx, og Sverige har en hel drøss med profilerte studioer. Og da er det gøy å se dem sende små vink til hverandre, slik RedLynx nylig gjorde da de offentliggjorde et av de nye brettene i deres kommende Trials HD-oppfølger Trials Evolution.

Her finner vi nemlig et eget brett dedikert til det ypperlige, danske spillet Limbo, som har trent hjerneceller over hele verden med sine finurlige gåter og oppgaver. Og den dunkle utformingen med silhuetter og svart/hvitt er umiskjennelig. Noen video av brettet har vi ikke, men nettstedet XBLAfans.com har klart å skaffe noen ferske skjermbilder fra det nyannonserte brettet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.