Ikke noe spill, men spillbar
0

Ikke noe spill, men spillbar

jul 20 Spill.no  

Teknologidemoen Samaritan er kun en demonstrasjon, ikke et spill, forteller Epic, men det betyr ikke at den ikke er mulig å spille.

Samaritan

For de som har levd under en sten den siste tiden, kan vi fortelle at Gears of War-utvikler Epic i vår lanserte en filmsnutt som representerer studioets fremtidsvisjon for spillteknologi. Den viser superhelten Samaritan i bråk med slemminger og autoriteter, og er mildt sagt et stykke unna hva vi ser i dagens spill når det kommer til visuelle effekter:

Epic var raskt ute med å fortelle at dette er en teknologidemo, men at det ikke var utenkelig at noe lignende ville kunne dukke opp på neste generasjons konsoller. Nettstedet CVG forteller nå at demoen faktisk er interaktiv, noe de selv fikk erfare på en lukket visning.

Cinematisk

– Vi har en figur med et sett med animasjoner vi kan gi den, og bevege den rundt. Men det er fritt for noen form for spillbarhet. Det er mer en cinematisk opplevelse, forteller Epics Alan Willard til nettstedet.

Demoen er laget med DirecX 11 og Unreal 3-motoren, og skal ifølge studioet kunne «spilles» på en PC man kan finne på dagens marked.

Epic-sjef Mark Rein forteller at studioet foreløpig ikke har noen planer om å lage noe spill basert på verdenen de har skapt i demoen, men vil ikke avskrive det som et fremtidig prosjekt heller. Det var tross alt slik Gears of War begynte også.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.