Info om neste Mass Effect
0

Info om neste Mass Effect

apr 11 Spill.no  

Mass Effect 2 kom på andreplass i vår kåring av de beste spillene i 2010, og så og si hele redaksjonen sitrer av spenning med tanke på Mass Effect 3. Nå har de første detaljene om oppfølgeren dukket opp på nettet.

Arrestert

Det er det amerikanske spillbladet Game Informer som har fått tak i den første informasjonen om spillet, informasjon som dukket opp på nettet kort tid etter de første abonnentene fikk bladet.

Ifølge Game informer vil Bioware forsøke å bringe flere rollespillelementer inn i spillet, etter at flere fans av det første spillet klagde over at toeren var for actionorientert. Rollespillelementene inkluderer flere ferdigheter å velge mellom når man går opp i nivåer, og muligheten til å modifisere egne våpen.

Kamp vil fortsatt være sentralt i spillet. Shepard kan nå rulle og hoppe over hinder uten å ta dekning bak dem først, og stiger gjør at man kan kjempe i kampområder over flere nivåer, uten å måtte løpe opp og ned trapper og ramper hele tiden.

Handlingen i det nye spillet fortsetter der den nyeste tilleggspakken til toeren slutter. Shepard blir arrestert, jorden blir invadert av Reapers, og Shepard klarer å rømme til Normandie og må ut i verdensrommet for å samle en kampstyrke til å ta seg av invasjonen. Dette betyr gjensyn med gamle venner som Liara, Garrus og Ashley eller Kaiden. Andre kjenninger som Mordin og Wrex vil også dukke opp, men det er usikkert om de blir med på laget ditt denne gangen.

Planetscanning, en forhatt funksjon fra Mass Effect 2 vender tilbake, men i en sterkt modifisert utgave. Og de som krysser fingrene for at Mako-bilen fra det første spillet skal vende tilbake i treeren, vil nok bli skuffet.

Mass Effect 3 utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts. Spillet skal lanseres på PC, Playstation 3 og Xbox 360 til høsten.

Les også:

Spill.no på reisefot

Søndagstapas

Kryptisk Secret World-trailer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.